function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

make your dreams
come true 

Destination WEdding

Met Michele aan boord profiteer je van haar uitgebreide reiservaring in meer dan 50 landen en haar brede netwerk van connecties. Haar wereldwijde reisavonturen hebben haar een schat aan kennis en inzicht gegeven in diverse culturen en tradities, wat zich vertaalt naar unieke mogelijkheden voor jullie bruiloft.

Daarnaast is Michele een meertalige professional die vloeiend zes talen spreekt. Dit stelt haar in staat om naadloos te communiceren met heel veel leveranciers, locaties en andere betrokkenen over de hele wereld. 
Dankzij haar brede kennis, internationale connecties en meertalige vaardigheden kan jullie weddingplanner jullie helpen bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte bruiloften.

Met Nature Weddings kunnen jullie samen alle grenzen overschrijden en een onvergetelijk avontuur tegemoet gaan zonder veel tradities en norm!

Destination Wedding

Creeër je eigen unieke reis naar je bucketlist bruiloft

Vraag een offerte aan

Ben je klaar voor een onvergetelijke reis? Laten we samen jouw bucketlist bruiloft in het buitenland plannen, of het nu heel intiem is of in een klein groepje voor extra avontuur en belevenis. Bij ons kan het allemaal. 

Stel je voor: trouwen als een echte Viking tussen de majestueuze fjorden van Noorwegen. Of duik onder water in de adembenemende Seychellen en geef elkaar het jawoord te midden van kleurrijke koraalriffen. En voor degenen die nog meer avontuur zoeken, laten we samen uit een vliegtuig springen en elkaar het eeuwige trouw beloven terwijl de adrenaline door jullie aderen stroomt.

Bij Destination Wedding draait alles om het waarmaken van jullie dromen. Vertel ons hoe gek en uniek je het wilt hebben, en wij zorgen voor de perfecte uitvoering. Of je nu een sprookjesachtige bruiloft op een afgelegen eiland wilt of een romantisch ceremonie op een historische locatie, we hebben de expertise en ervaring om jullie wensen te vervullen.

Ons toegewijde team van weddingplanners zal elk detail verzorgen, van het regelen van de locatie en accommodatie tot het selecteren van de beste leveranciers en het opstellen van een gedetailleerd schema. We nemen de stress en het gedoe uit handen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van jullie liefde.

Ga met ons mee op deze buitengewone reis en maak je bruiloft een herinnering die je voor altijd koestert. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de eerste stappen zetten naar jullie onvergetelijke destination wedding!

Opmerking: Prijzen variëren afhankelijk van de gekozen bestemming en de specifieke eisen van jullie bruiloft. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

trouwen in de natuur