function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

Lees de blog!

Een droom in de Fjorden

Trouwen in Noorwegen

Noorwegen, het land van avontuur en belevenis, maar natuurlijk ook een spectaculaire natuur met de fjorden, watervallen en ongerepte natuur, vormt het perfecte decor voor een niet standaard bruiloft. Stel je voor, een intieme ceremonie te midden van prachtige bergen en fjorden, omringd door warmhartige locals die je omarmen in hun unieke cultuur. 

trouwen in de natuur

Dag 1: Aankomst

Ervaar een Boatsafari in Flam, waar gelukkige avonturiers zelfs zeehonden kunnen spotten. Ontdek hoe de Vikingen leefden en hoe Disney inspiratie opdeed voor hun
beroemde film "Frozen.

Dag 2: De Dag van de Bruiloft

Begin je dag in het hotel, waar je je voorbereidt op de eerste ontmoeting (first look) aan de steiger recht voor je accommodatie. Vervolgens gaan we per SUV naar de ceremonieplek direct aan het water. Hier hebben jullie de keuze om te trouwen in Vikingstijl of in een meer traditionele witte setting. Na de ceremonie is er een fotoshoot in de bergen met majestueuze fjorden op de achtergrond, maar als je de voorkeur geeft aan een bosrijk decor, is dat ook mogelijk.

Geniet daarna van een intiem diner in een sfeervol hobbithuisje, exclusief voor jullie en je gasten. En voor degenen die willen, kan deze bijzondere dag worden afgesloten met een gezellig kampvuur aan het water, waar verhalen worden gedeeld onder de sterrenhemel.
Plan je bucketlist call