function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

LEES OOK DE BLOG

Een droom in de bergein in mijn moederland

Trouwen in Zwitserland

Zwitserland, met zijn majestueuze bergen, biedt een ongeëvenaarde natuurlijke pracht die je in Nederland niet vindt. Denk aan tranen van ontroering terwijl je wordt omringd door imposante pieken en een landschap dat rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen. 

Elopement
Zwitserland

FOR THE PERFECT DAY

Welkom bij ons exclusieve aanbod voor een onvergetelijke bruiloft in het adembenemende Zwitserland! Bij ons draait alles om het creëren van magische momenten en het verwezenlijken van jullie dromen te midden van de majestueuze Zwitserse Alpen. Hieronder presenteren wij een voorbeeldarrangement, maar we staan open voor aanpassingen om jullie specifieke wensen te vervullen.

Arrangement: Betoverende Bruiloft in de Zwitserse Alpen


Deze foto's in de blog zijn gemaakt door de elopement fotograaf TWP Tim Wouters Photography wil je hun boeken voor jullie elopement neem contact op met hun. Ze zijn Nederlanders en maken zo prachtige foto's. 

Fotocredits

trouwen in de natuur

Dag 1: Aankomst

Bij aankomst wacht er een sfeervolle chalet op jullie, perfect geschikt voor het bruidspaar en maximaal 15 dierbaren. Als gewenst kan de dag gevuld worden met een toffe activiteit, zoals canyoning of riverrafting, om de energie meteen hoog te houden en het avontuur te laten beginnen.

Dag 2: De Dag van de Bruiloft

De dag waarop de liefde wordt gevierd! De ceremonie vindt plaats aan de oevers van een schilderachtig bergmeer, omgeven door de indrukwekkende natuur. Na de uitwisseling van geloften kunnen jullie genieten van een unieke ervaring, zoals rodeln, waardoor jullie bruiloft een speels en onvergetelijk karakter krijgt. De dag wordt afgesloten met een intiem avondeten in een restaurant op het hoogste punt van een adembenemende berg, waar jullie samen met jullie gasten kunnen nagenieten van deze speciale dag.


Plan je bucketlist call