function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Lees de blog!

Een droom in 
winterwonderland

Trouwen in Lapland

Lapland, het sprookjesachtige land van eindeloze sneeuwvlaktes, bossen en on top ook nog het noorderlicht wat bij heel veel mensen op hun bucketlist staat, vormt een uniek landschaap voor een onvergetelijke elopement. De perfecte bestemming is voor bruidsparen die op zoek zijn naar iets anders, geen standaard bruiloften, avontuur en een belevenis dat een leven lang in jullie herinnering gaat blijven. Iets waar jullie hart van gaat springen.

trouwen in de natuur

Dag 1: Aankomst
Bij aankomst duiken jullie direct in het avontuur door in te checken bij de huskies. Maak kennis met deze fantastische viervoeters en kom tot rust te midden van de serene omgeving.

Dag 2: De Dag van de Bruiloft
Deze bijzondere dag begint in het comfort van het glampinghotel, waar je je voorbereidt op de eerste ontmoeting. Na het maken van prachtige foto's stappen jullie op de slee. Afhankelijk van de grootte van de groep, gaan jullie in een sfeervolle caravan op tour. Op een perfecte setting onderweg, houden we de ceremonie met alles tot in de puntjes geregeld - van styling tot eten en drinken. Als je een extra vleugje magie wilt, kunnen rendieren zelfs deel uitmaken van het geheel. Of, als je de voorkeur geeft aan een huwelijk in een ijskasteel, regelen we dat op de route of wat denk je van een sneeuwscooter tour!

In de avond genieten jullie van een heerlijke maaltijd op een sfeervolle, rustieke plek. Sluit de dag af met ontspanning in een privé jacuzzi of geniet van de warmte rondom een kampvuur.

Voor een nog specialere ervaring kun je ook kiezen voor een 4-daags arrangement en een langere slee trek maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Plan je bucketlist call