function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

trouwen in Lapland

Sprookjesbruiloft met rendieren of huskies 

Droom je van een intieme, betoverende bruiloft in winterwonderland? Lapland biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk elopement.

Laat je meeslepen door de ruwe natuur van het noorden en beleef een avontuur for a lifetime.
Hier is wat wij aanbieden voor jouw bijzondere dag:

✔ Weddingplanner Service: Professionele begeleiding bij het plannen en organiseren van je elopement.
✔ Fotografie: Ervaren fotograaf die vanuit Nederland met jullie meegaat naar Lapland. 
✔ Ceremoniebegeleider (BABS): Vanuit Nederland of als jullie goed engels spreken regelen we die in Lapland
✔ Activiteiten: Mogelijkheid om extra activiteiten toe te voegen zoals huskytochten, rendiertochten, ijsvissen sneeuwscooter en meer.

Laat je droom uitkomen met een magische elopement in Lapland. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan het avontuur van je leven!

Aanvraag

Lees de blog

Aanvraag

Lees de blog!

Een droom in 
winterwonderland

Elopement in Lapland

Lapland, het sprookjesachtige land van eindeloze sneeuwvlaktes, bossen en on top ook nog het noorderlicht wat bij heel veel mensen op hun bucketlist staat, vormt een uniek landschaap voor een onvergetelijke elopement. De perfecte bestemming is voor bruidsparen die op zoek zijn naar iets anders, geen standaard bruiloften, avontuur en een belevenis dat een leven lang in jullie herinnering gaat blijven. Iets waar jullie hart van gaat springen.

trouwen in de natuur in Lapland


Bij aankomst duiken jullie direct in het avontuur door in te checken bij de huskies. Maak kennis met deze fantastische viervoeters en kom tot rust te midden van de serene omgeving.

Dag 2: De Dag van de Bruiloft
Deze bijzondere dag begint in het comfort van het glampinghotel, waar je je voorbereidt op de eerste ontmoeting. Na het maken van prachtige foto's stappen jullie op de slee. Afhankelijk van de grootte van de groep, gaan jullie in een sfeervolle caravan op tour. Op een perfecte setting onderweg, houden we de ceremonie met alles tot in de puntjes geregeld - van styling tot eten en drinken. Als je een extra vleugje magie wilt, kunnen rendieren zelfs deel uitmaken van het geheel. Of, als je de voorkeur geeft aan een huwelijk in een ijskasteel, regelen we dat op de route of wat denk je van een sneeuwscooter tour!

In de avond genieten jullie van een heerlijke maaltijd op een sfeervolle, rustieke plek. Sluit de dag af met ontspanning in een privé jacuzzi of geniet van de warmte rondom een kampvuur.

Voor een nog specialere ervaring kun je ook kiezen voor een 4-daags arrangement en een langere slee trek maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dag 1: Aankomst in Lapland

Plan je bucketlist call

Elopement
of Micro Wedding
in Lapland

Belevenis in Lapland

Dag 3: Terug naar Huis

Na twee dagen vol liefde en avontuur is het tijd om terug te keren naar huis. Neem de herinneringen aan jullie elopement in Noorwegen mee, gevuld met magische momenten en onvergetelijke ervaringen, en begin aan de reis van het getrouwde leven.

Het arrangement is aanpasbaar aan jullie specifieke wensen en behoeften dit is slechts een voorbeeld wat mogelijk is
.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat op basis van jullie unieke wensen en vereisten.

Lees de blog voor meer informatie >>

Plan je bucketlist bruiloft