function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

Lees de blog!

Een droom de woestijn

Trouwen in het avontuurlijke Marocco

Een sprookjesachtige elopement bruiloft zonder gedoe? Denemarken staat bekend als de perfecte bestemming voor stellen die hun liefde willen bezegelen zonder de rompslomp van ingewikkelde huwelijksprocedures. Las Vegas mag dan wel de reputatie hebben, maar Denemarken biedt net zoveel charme en een overvloed aan unieke mogelijkheden voor een onvergetelijke ceremonie.

trouwen in de natuur

Dag 1:
Vanaf de luchthaven van Marrakesh maken we een directe reis naar deze betoverende woestijn, een korte autorit van ongeveer 40 minuten. Bij aankomst is het tijd om te ontspannen in ons luxe glampingkamp. Ieder vindt zijn eigen moment van rust, terwijl jullie als koppel genieten van de sereniteit van deze oase. De avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij jullie kunnen kiezen voor een heerlijk Marokkaans gerecht in de woestijn, maar de keuken staat ook open om iets te bereiden wat jullie bekend is en bijzonder smaakt.

Dag 2:
De dag van de bruiloft begint met een betoverende ochtend in jullie glamping yurt, waar jullie je voorbereiden op het magische moment van de 'first look' in de woestijn. De huwelijksplechtigheid vindt eveneens plaats te midden van de natuurlijke pracht. Geen stress, alles op één plek.

Optioneel kunnen jullie ervoor kiezen om een woestijnsafari te boeken en het diner in de woestijn te hebben, waardoor de dag wordt afgesloten met een romantisch kampvuur. De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als de uitgestrekte duinen
die zich voor jullie uitstrekken.

Plan je bucketlist call