function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

Lees de blog >

Een droom in het bos

Trouwen in Denemarken

Een sprookjesachtige elopement bruiloft zonder gedoe? Denemarken staat bekend als de perfecte bestemming voor stellen die hun liefde willen bezegelen zonder de rompslomp van ingewikkelde huwelijksprocedures. Las Vegas mag dan wel de reputatie hebben, maar Denemarken biedt net zoveel charme en een overvloed aan unieke mogelijkheden voor een onvergetelijke ceremonie.

trouwen in de natuur

Dag 1:
Bij aankomst is het tijd om heerlijk tot rust te komen in het kamp. Iedereen vindt zijn eigen moment van ontspanning, en jullie als stel genieten natuurlijk samen. De avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn rond het kampvuur, vergezeld door heerlijke pizza bijvoorbeeld.

Dag 2:
De dag van de bruiloft begint met een betoverende ochtend in jullie glamping tipitent of luxueuze dome, waar jullie je voorbereiden op het magische moment van de 'first look' in het nabijgelegen bos. De huwelijksplechtigheid vindt ook hier plaats, te midden van de natuurlijke pracht. Dus geen stress alles op een plek. 

Na de ceremonie genieten jullie van een intiem diner, of als jullie met een select gezelschap zijn, wordt het feestmaal geserveerd bij een knisperend kampvuur of met behulp van catering.

Als jullie nog een activiteit willen bijboeken dan kan dat natuurlijk ook voor dag 1 of dag 2. Dit kan in overleg. Plan je bucketlist call