ongedwongen
jullie eigen voorwaarden
in de natuur
stressvrij
All-inclusive BRUILOFTEN


Elopement 
Weddingplanner
voor avontuurlijke intieme bruiloften


Weg met de traditionele normen en regels! Het is tijd om jullie eigen pad te bewandelen en een bruiloft te creëren die echt bij jullie past. Van een intieme en ongedwongene ceremonie op het strand tot een romantische dans onder de sterren in het bos, rijden op een quad, uit een vliegtuig springen of zelfs een gedurfde viering met een spectaculair uitzicht op de bergen - alles is mogelijk!

- Laat tradities achter je en omarm jullie eigen stijl.
- Vier de liefde met een persoonlijke touch en unieke details. Maak je eigen ongedwongen, avontuur en belevenis van!
- Creëer herinneringen die voor altijd in jullie hart zullen blijven. Trouwen in de natuur is wat we willen!

Ben jij klaar om je innerlijke trouwrebel te bevrijden? Klik nu op de link en ontdek hoe je een magische en ongedwongen bruiloft kunt creëren die jullie nooit zullen vergeten!

Als professionele weddingplanner help ik jullie graag mee om jullie bucketlist droomdag te plannen! 


Nature Weddings helpt je om te trouwen op jullie eigen Voorwaarden

Op zoek naar een ongedwongen bruiloft die weerspiegelt wie jullie echt zijn? 

Avontuur & Belevenis

wereldwijd
op maat

je Kompas
& Gids

all-inclusive
verzorging

Ik ben Michele en een free spirit en heb een mega creatief out of the box brein en al snel had ik door dat de perfecte trouwwereld niet helemaal voor mij is. Alles wat met emoties te doen heeft wel. Dus I changed the script. Tijdens Corona konden we niet mer ver weg reizen en we hebben een camper gekocht en zijn sort weekend nomads geworden in Nederland. Als geen bruiloften zijn zijn we gewoon ergens in de natuur. 

Toen voelde ik het lichtje komen ik ben niet de 5* weddingplanner, loop eigenlijk veel liever met blote voeten rond en zit het liefst met mijn voeten op tafel en kan wellis ook nog een kluns zijn. Past niet echt in deze perfecte wereld, toch? Maar toch heb ik een weg gevonden in anders trouwen en ga tegen de stroom in en doe mijn eigen ongedwongen style. Dus ik doe niet meer aan standaard. Bij mij gaat het om het bruidspaar en hun bucketlist – hun stijl, hun rituelen, en hun unieke vibe. Dus JULLIE ELOPEMENT WEDDINGPLANNER!

Ik voel me ook gewoon thuis als het heel persoonlijk is en dat kan bij een kleine intieme bruiloft, dus ik doe geen grote bruiloften meer. 

Mijn missie is om een belevenis van te maken misschien zelfs een avontuur. In een notendop ik ga een teambuildings uitje van maken en het wordt ook nog getrouwd. Ga op de grond wat bij jullie als bruidspaar op jullie bucketlist staat, wat jullie echt willen en niet wat norm en traditie of schoonouders van jullie verwachten. 

Shortly about me: Ben 45 jaar oud, meer dan 60 landen bereisd, spreek 6 talen, kom uit Zwitserland verliefd geworden op een wereldreis op Daniel in Kapstad in 2012 voor hem hier verhuisd, 6 manden geleefd als robinson crusoe in de Seychellen met een vrijwilligersproject met duiken en schildpadden en dolfijnen, marketing manager en mijn aller mooist project van alles wat ik gedaan heb is onze dochter Leya. 

about me

Bij ons geniet je van een vlotte samenwerking dankzij onze professionele weddingplanner tools en een eigen website.
 Deze geavanceerde hulpmiddelen helpen ons om jullie bruiloft tot in de puntjes te plannen en te organiseren. Met hun intuïtieve functies en uitgebreide mogelijkheden zorgen ze voor een gestroomlijnd proces en een fijne samenwerking tussen ons. Samen creëren we jullie droombruiloft, stap voor stap, met behulp van deze handige tools.

Onze geavanceerde systemen zorgen voor een efficiënt proces, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan tijdrovende taken. Geen nachtmerries meer over verloren uitnodigingen of eindeloos achtervolgen van gasten. Met slechts een paar klikken kun je de gastenlijst organiseren, uitnodigingen beheren, RSVP's bijhouden en de perfecte zitplaatsindeling creëren. 

Het proces verloopt soepel en efficiënt, waardoor jullie meer tijd hebben om te genieten van de voorbereidingen en te focussen op andere belangrijke details van jullie speciale dag.


professionele weddingplanner tools

Leveranciers & partners

Connecties in de hele wereld

Bij ons kun je vertrouwen op ons uitgebreide netwerk van betrouwbare trouwleveranciers over de hele wereld. Of je nu droomt van een romantische bruiloft op een afgelegen eiland, een sprookjesachtige ceremonie in de woestijn in een yurt of een avontuurlijke trouwervaring onderwater, wij hebben de juiste contacten om jullie visie werkelijkheid te maken en een belevenis van te maken.

Ons zorgvuldig samengestelde netwerk bestaat uit ervaren professionals die bekend staan om hun uitstekende service, creativiteit en aandacht voor detail. Van getalenteerde fotografen en bloemisten tot professionele cateraars en trouwlocaties, wij werken samen met de beste in de branche om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft perfect is, waar ter wereld je ook wilt trouwen.

Wij begrijpen hoe belangrijk vertrouwen is bij het plannen van een bruiloft in Nederland of in het buitenland, en daarom staan wij garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze leveranciers. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise zorgen wij ervoor dat elk aspect van jullie bruiloft vlekkeloos verloopt, waar jullie ook voor kiezen.

Vertrouw op ons internationale trouwleverancier netwerk en laat ons jullie begeleiden bij het plannen van jullie droombruiloft op elke gewenste bestemming. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jullie en jullie gasten voor altijd bij zal blijven.


Regenerate response


Ga naar mijn werkwijze

home

contact

Bezegel de liefde ongedwongen in de sfeervolle natuur, in het bos, strand, duinen of eigen tuin.

Wij verzorgen en regelen alles naar jullie wensen.

De magie van een unieke en ongedwongen bruiloft. Niet geleefd worden door strakke schema’s maar samen met jullie gasten ongedwongen kunnen genieten van de dag. De bruiloft die helemaal bij jullie unieke verhaal past. Wees jezelf en leef niet volgens tradities en tijdschema's of omdat mensen iets van jullie verwachten op de dag, maar doe wat jullie willen op jullie eigen unieke manier zoals jullie al heel lang wilden doen. Dit is in mijn ogen hét recept voor een onvergetelijke trouwdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel in Nederland als in het buitenland maak ik graag jullie droombruiloft waar. 

in de natuur

Ongedwongen trouwen

Elopement

home

Offerte

Als het allemaal groter moet, dan kan dat natuurlijk ook en Nature Weddings gaat met jullie een unique concept uitwerken zodat bruidsparen kunnen trouwen
in de natuur op een plek naar keuze. Strand / bos / duinen, eigen tuin etc. Waar een vergunning geregeld kan worden. 

in de natuur

Ongedwongen trouwen

under the sky

Werkwijze

Lees meer>

Bij Nature Weddings begrijp ik dat het plannen van een elopement bruiloft een unieke en intieme ervaring moet zijn, waarbij de focus ligt op het creëren van onvergetelijke momenten voor jou en je partner. Met mijn werkmethode zorg ik ervoor dat elke stap van het proces zorgvuldig wordt doordacht en afgestemd op jullie wensen en visie. Hier is hoe ik te werk ga

- Workshop
- Begeleiding & Consult Visie
- Draaiboek schrijven
VANAF €1.825

DIY Bruiloft

- 6 Modules
- Do it yourself
-Helemaal jullie eigen tempo
VANAF €47.50

Workshop

- 250 trouwinspiraties
- Roadmap naar jullie bruiloft
- Newsletter
GRATIS €0

Gratis 
Roadmap

Wedding Planner Extras

- 60 uur
- 1x weddingplanner
2x dagen
VANAF €5700

Buitenland
op maat

- 50
- 1x weddingplanner
1x dag met of zonder feest
VANAF €4750

Bruiloft
op maat

- 20 uur
- 1x weddingplanner
- 1x dag
VANAF €2500

Nederland
Packages

Wedding Planner Services

reviews

Creëer je Eigen Unieke Reis naar je bucketlist Bruiloft

Send

info@natureweddings.nl

Westerveer 1 / 1689 CV Hoorn

Postadres

E-Mail

bedankt!

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jullie droombruiloft is weer een stap dichter bij