function initPage(){ }

werkwijze Elopement Weddingplanner 

voor kleinschalige Bruiloften bij Nature Weddings

Bij Nature Weddings begrijp ik dat het plannen van een elopement bruiloft een unieke en intieme ervaring moet zijn, waarbij de focus ligt op het creëren van onvergetelijke momenten voor jou en je partner. Met mijn werkmethode zorg ik ervoor dat elke stap van het proces zorgvuldig wordt doordacht en afgestemd op jullie wensen en visie. Hier is hoe ik te werk ga:


Ik begin altijd met een persoonlijk gesprek om jullie als bruidspaar echt te leren kennen. Ik wil jullie verwachtingen begrijpen en hecht waarde aan het opbouwen van vertrouwen, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot een geslaagde samenwerking.


Zodra jullie contact met mij hebben opgenomen, stuur ik jullie een gedetailleerde vragenlijst om essentiële informatie te verzamelen voor een ruwe offerte. Op basis hiervan stel ik een voorstel op maat samen, inclusief een ruwe totaalprijs om realistische verwachtingen te creëren over de kosten van jullie bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek, gaan we dit bespreken. Na akkoord met mijn voorstel, starten jullie met mijn workshop in 6 modules. Hierbij krijgen jullie tools en begeleiding om jullie trouwvisie vorm te geven, inclusief het opstellen van de gastenlijst, budgetplanning en het verkennen van de trouwmarkt.Samen gaan we op zoek naar activiteiten die passen bij jullie hart en niet per se gebonden zijn aan tradities. We integreren deze in het concept en werken vervolgens verder met mijn professionele weddingplanner tool om het traject gestructureerd te houden.Ik adviseer geschikte trouwlocaties en leveranciers die passen bij jullie visie en budget. Na jullie keuze, help ik met de boekingen en blijf ik in contact om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.Gedurende het hele proces sta ik klaar om jullie vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden via mijn weddingplanner tool, WhatsApp en persoonlijke gesprekken. Ik streef naar een nauwe en betrokken samenwerking, waarbij jullie altijd centraal staan.Ik zorg voor een gedetailleerde logistieke planning, inclusief een plan B voor onvoorziene omstandigheden, zoals weersveranderingen of last-minute wijzigingen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie kunnen genieten van jullie dag zonder je zorgen te maken over de details.


Bij Nature Weddings behandel ik elk bruidspaar als uniek en streef ik naar een persoonlijke benadering in alles wat ik doe. Jullie zijn geen nummer voor mij, maar de hoofdrolspelers van jullie eigen liefdesverhaal.


Met mijn ervaring en flexibiliteit ben ik in staat om snel en effectief te schakelen om eventuele uitdagingen op te lossen die zich tijdens het planningsproces of op de dag zelf kunnen voordoen.


Na de bruiloft bied ik advies en ondersteuning indien nodig, maar laat ik formele zaken zoals de registratie van het huwelijk over aan jullie. Daar is ook ruimte voor feedback aan elkaar. 


Bij twijfels of klein of groot: Moedig bruidsparen aan om allebei te doen met de mogelijkheid om later een groot feest te organiseren als ze dat willen.


Ik werk samen met grote partners lees mijn reviews op The Perfect Weddings, Lievelingsleverancier bij Girls of Honour, aangesloten bij STNL "Stichting Trouwen Nederland

Bij Nature Weddings streef ik ernaar om jullie elopement bruiloft tot een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring te maken, waarbij elk moment met liefde en zorg wordt gecreëerd. Laat mij jullie helpen om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken, vol met liefde, emoties en onvergetelijke herinneringen.

1. Persoonlijk Kennismakingsgesprek:

2. Aanvraag en Voorstel:

3. Trouwvisie Workshop:

4. Conceptuele Planning:

5. Locatie en Leveranciers:

6. Persoonlijke Ondersteuning:

7. Logistieke Planning:

8. Persoonlijke Touch:

9. Flexibiliteit en Oplossingsgerichtheid:

10. Nazorg bruiloft

11. TWIJFELS:

Bekijk hier mijn video met persoonlijk uitleg

12. Vertrouwen