function initPage(){ }

services

Intiem trouwen "elopement"
buitenland "destination weddings"
avontuur bruiloften
bruiloften met belevenis
in de natuur 

Weg met de traditionele normen en regels! Het is tijd om jullie eigen pad te bewandelen en een bruiloft te creëren die echt bij jullie past. 

- Laat tradities achter je en omarm jullie eigen stijl.
- Vier de liefde met een persoonlijke touch en unieke details.
- Creëer herinneringen die voor altijd in jullie hart zullen blijven.

Maak je klaar om de trouwrebel in jullie te laten ontwaken! Claim jouw gratis Roadmap voor een Buitengewone Natuurlijke Bruiloft vol Belevenis en Avontuur.

Gratis roadmap voor jouw
bucketlist bruiloft.


Ik ben Michele, en al vrij snel had ik door dat ik geen traditionele weddingplanner ben. Ik vind het heerlijk om met jullie iets te plannen dat echt origineel is, en helemaal bij jullie past!

Met mijn gezin leven we in de weekenden als een soort nomaden, we hebben heel Nederland gezien en daarnaast nog 60 andere landen. Als jullie dus op zoek zijn naar iemand om je elopement te organiseren, ben je bij mij aan het juiste adres!

Het liefst organiseer ik kleine, intieme bruiloften, maar voor een grote festival bruiloft met kampvuur kan je mij ook zeker bellen.

Mijn creatieve brein vindt het te gek om met jullie mee te denken en toffe ongedwongen plannen te maken in de natuur, vol van avontuur en belevenis. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Kijk dan zeker ook op mijn Instagram account voor inspiratie. Van een viking bruiloft tot uit het vliegtuig springen, skiën in de bergen of surfen aan de zee, ik denk graag met jullie mee. We gaan op zoek naar wat bij jullie past.

Bij Nature Weddings kom je voor avontuur en belevenis, niet voor het perfecte Pinterest plaatje. Jullie weten heel goed wat de tradities zijn, maar zien ook hoe het anders kan! Een bruiloft zoals jullie zijn, precies zoals jullie het willen en niet omdat het nou toevallig zo hoort…

Spreekt jullie dat aan? Dan kijk ik er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten!

about me

Laat ons je helpen om kostbare tijd te besparen
en jullie bruiloftsplanning moeiteloos te laten verlopen.

Bij ons geniet je van een vlotte samenwerking dankzij onze professionele weddingplanner tools en een eigen website.
 Deze geavanceerde hulpmiddelen helpen ons om jullie bruiloft tot in de puntjes te plannen en te organiseren. Met hun intuïtieve functies en uitgebreide mogelijkheden zorgen ze voor een gestroomlijnd proces en een fijne samenwerking tussen ons. Samen creëren we jullie droombruiloft, stap voor stap, met behulp van deze handige tools.

Onze geavanceerde systemen zorgen voor een efficiënt proces, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan tijdrovende taken. Geen nachtmerries meer over verloren uitnodigingen of eindeloos achtervolgen van gasten. Met slechts een paar klikken kun je de gastenlijst organiseren, uitnodigingen beheren, RSVP's bijhouden en de perfecte zitplaatsindeling creëren. 

Het proces verloopt soepel en efficiënt, waardoor jullie meer tijd hebben om te genieten van de voorbereidingen en te focussen op andere belangrijke details van jullie speciale dag.


professionele weddingplanner tools

Leveranciers & partners

Connecties in de hele wereld

Bij ons kun je vertrouwen op ons uitgebreide netwerk van betrouwbare trouwleveranciers over de hele wereld. Of je nu droomt van een romantische bruiloft op een afgelegen eiland, een sprookjesachtige ceremonie in de woestijn in een yurt of een avontuurlijke trouwervaring onderwater, wij hebben de juiste contacten om jullie visie werkelijkheid te maken en een belevenis van te maken.

Ons zorgvuldig samengestelde netwerk bestaat uit ervaren professionals die bekend staan om hun uitstekende service, creativiteit en aandacht voor detail. Van getalenteerde fotografen en bloemisten tot professionele cateraars en trouwlocaties, wij werken samen met de beste in de branche om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft perfect is, waar ter wereld je ook wilt trouwen.

Wij begrijpen hoe belangrijk vertrouwen is bij het plannen van een bruiloft in Nederland of in het buitenland, en daarom staan wij garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze leveranciers. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise zorgen wij ervoor dat elk aspect van jullie bruiloft vlekkeloos verloopt, waar jullie ook voor kiezen.

Vertrouw op ons internationale trouwleverancier netwerk en laat ons jullie begeleiden bij het plannen van jullie droombruiloft op elke gewenste bestemming. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jullie en jullie gasten voor altijd bij zal blijven.


Regenerate response


home

contact

Bezegel de liefde ongedwongen in de sfeervolle natuur, in het bos, strand, duinen of eigen tuin.

Wij verzorgen en regelen alles naar jullie wensen.

De magie van een unieke en ongedwongen bruiloft. Niet geleefd worden door strakke schema’s maar samen met jullie gasten ongedwongen kunnen genieten van de dag. De bruiloft die helemaal bij jullie unieke verhaal past. Wees jezelf en leef niet volgens tradities en tijdschema's of omdat mensen iets van jullie verwachten op de dag, maar doe wat jullie willen op jullie eigen unieke manier zoals jullie al heel lang wilden doen. Dit is in mijn ogen hét recept voor een onvergetelijke trouwdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel in Nederland als in het buitenland maak ik graag jullie droombruiloft waar. 

in de natuur

Ongedwongen trouwen

Elopement

home

Offerte

Als het allemaal groter moet, dan kan dat natuurlijk ook en Nature Weddings gaat met jullie een unique concept uitwerken zodat bruidsparen kunnen trouwen
in de natuur op een plek naar keuze. Strand / bos / duinen, eigen tuin etc. Waar een vergunning geregeld kan worden. 

in de natuur

Ongedwongen trouwen

under the sky

"Op zoek naar een bruiloft die weerspiegelt wie jullie echt zijn? 

Weg met de traditionele normen en regels! Het is tijd om jullie eigen pad te bewandelen en een bruiloft te creëren die echt bij jullie past. Van een intieme ceremonie op het strand tot een romantische dans onder de sterren in het bos, rijden op een quad, uit een vliegtuig springen of zelfs een gedurfde viering met een spectaculair uitzicht op de bergen - alles is mogelijk!

- Laat tradities achter je en omarm jullie eigen stijl.
- Vier de liefde met een persoonlijke touch en unieke details.
- Creëer herinneringen die voor altijd in jullie hart zullen blijven.

Maak je klaar om de trouwrebel in jullie te laten ontwaken! Claim jouw gratis Roadmap voor een Buitengewone Natuurlijke Bruiloft vol Belevenis en Avontuur.

Unlock je Innerlijke Trouwrebel

Connecties in de hele wereld

 VIER DE LIEFDE OP JOUW MANIER!

reviews

Creëer je Eigen Unieke Reis naar je bucketlist Bruiloft

Send

info@natureweddings.nl

Westerveer 1 / 1689 CV Hoorn

Postadres

E-Mail

bedankt!

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jullie droombruiloft is weer een stap dichter bij