function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Prachtige intieme Setting in een kas in Nederland

Intieme Bruiloft
Bij de Tuin van de Lage Oorsprong 

Elopement Bruiloft in de Tuin van de Lage Oorsprong

Beleef een Betoverende Intieme Elopement Bruiloft

Ontdek de idyllische schoonheid van de tuin van de Lage Oorsprong, gelegen in het prachtige natuurgebied van Oosterbeek. Bij Nature Weddings creëren we de perfecte setting voor jullie intieme elopement bruiloft, omringd door rust, schoonheid en inspiratie.


Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Oosterbeek, waar de tuin van de Lage Oorsprong een oase van rust biedt te midden van het adembenemende landschap.

1. Betoverende Natuurlijke Omgeving:


2. Rust, Schoonheid en Inspiratie:

Ervaar de serene sfeer en de inspirerende ambiance van onze tuin, die perfect is voor romantische fotoshoots en intieme momenten met jullie geliefde.

Plan jullie droombruiloft op jullie eigen tempo, met de flexibele beschikbaarheid van de tuin van de Lage Oorsprong, die in afspraak met ons team kan worden geregeld.


Plan je bucketlist call

3. Flexibele Beschikbaarheid:

4. Sfeervolle Kas voor Ceremonie en Diner:

Geniet van de veelzijdigheid van onze sfeervolle kas, die kan worden gebruikt voor zowel jullie ceremonie als een intiem diner met een select gezelschap. De begroeiing binnenin zorgt voor een extra natuurlijk gevoel.

5. Luxe Bellententen voor Overnachting:

Maak jullie ervaring compleet door een luxe bellentent bij te boeken voor een onvergetelijke overnachting te midden van de natuurlijke pracht van de Lage Oorsprong. De tenten zijn volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken.

6. Persoonlijk Aangepast Programma:

Pas jullie elopement bruiloft aan naar jullie eigen wensen en behoeften, met de mogelijkheid om extra's toe te voegen zoals catering, styling, bloemen, fotografie, make-up en haar op locatie, een first look ceremonie, een zangeres, een babs en een heerlijke elopement taart.


Laat je bruiloft perfect aansluiten bij het seizoen met onze seizoensgebonden aanpassingen, die naar wens kunnen worden aangepast.
7. Seizoensgebonden Aanpassingen:


8. Volledig Verzorgd Door Nature Weddings:

Laat alle details over aan mijn team van professionals, met styling, stoelen, bloemen, een fotograaf voor 6 uur, make-up en haar op locatie, een first look ceremonie, een zangeres, een babs en een elopement taart die allemaal worden geleverd door mij als jullie persoonlijke weddingplanner.


9. Inclusieve Diensten:

Alle genoemde diensten zijn inbegrepen in het pakket, zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van jullie speciale dag. Mocht je echter een andere fotograaf wensen, dan kunnen de kosten hoger uitvallen.


Laat ons team van professionals jullie droomdag tot in de puntjes verzorgen, zodat jullie kunnen ontspannen en volop kunnen genieten van deze bijzondere gelegenheid.
VANAF €9999.- inclusief alle leveranciers en diensten zoals hierboven beschreven

Compleet Aanbod

Trouwen in de natuur