function initPage(){ }

make your own adventure

nature weddings

DAT WILLEN WE!

 Het is een intieme en spontane manier om te trouwen

Wat is een Elopement?

Weg van de traditionele grootschalige bruiloften. Het draait om het delen van je liefde op een unieke locatie, vaak met alleen jullie tweeën of een hele kleine intieme kring. Het is een romantisch avontuur waarbij de focus ligt op de connectie tussen het bruidspaar en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Over het algemeen wordt een elopement beschouwd als een intieme bruiloft met maximaal 20 gasten. Wanneer het aantal gasten de 20 overschrijdt, wordt het meestal beschouwd als een kleine bruiloft of een microbruiloft. Het precieze aantal gasten kan echter variëren afhankelijk van de individuele opvattingen en normen binnen de trouwbranche.

Elopement
of Micro Wedding

FOR THE PERFECT DAY

De magie van een unieke en ongedwongen bruiloft. Niet geleefd worden door strakke schema’s maar samen met jullie gasten ongedwongen kunnen genieten van de dag.

De bruiloft die helemaal bij jullie unieke verhaal past. Wees jezelf en leef niet volgens tradities en tijdschema's of omdat mensen iets van jullie verwachten op de dag, maar doe wat jullie willen op jullie eigen unieke manier zoals jullie al heel lang wilden doen.

Dit is in mijn ogen hét recept voor een onvergetelijke trouwdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel in Nederland als in het buitenland maak ik graag jullie droombruiloft waar. 

Unique Elopement Ideas

Onze kracht is om een ​​bruiloft voor je te plannen met een creatief concept in de natuur dat bij jullie liefdesverhaal past. Een paar elementen zitten al in de basis, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Spreekt dat jullie aan?

Stel je voor: een exclusieve boot speciaal voor jullie en 20 gasten. Jullie varen naar een prachtige zandbank, waar jullie in een intieme setting het jawoord zullen geven. Na de ceremonie blijven jullie samen met jullie geliefden overnachten op de boot, omringd door de serene schoonheid van de omgeving.

Maar dat is nog niet alles! De volgende drie dagen worden gevuld met avontuur en nieuwe ervaringen. Jullie krijgen de kans om te leren kitesurfen, een opwindende watersport die jullie in staat stelt om op de golven te dansen.

En wat dacht je van trouwen in de lucht? Stel je voor dat jullie zweven boven adembenemende landschappen in een luchtballon, terwijl jullie elkaar het jawoord geven. Het is een unieke en magische ervaring die jullie voor altijd zullen koesteren als een van de meest bijzondere momenten in jullie leven. Dit alleen of samen met een kleine groep. Plan je bucketlist Call

- 60 uur
- 1x weddingplanner
2x dagen
VANAF €5700

Buitenland
op maat

- 50 uur
- 1x weddingplanner
1x dag
VANAF €4750

Bruiloft
op maat

- 20 uur
- 1x weddingplanner
- 1x dag
VANAF €2500

Elopement
Package

Wedding Planner Services