function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

Only us
En jullie eigen
voorwaarden 

Aanvraag

Het beste deel van kiezen voor een avontuurlijke bruiloft of elopement is dat jullie de verwachtingen, meningen en verplichtingen over wat jullie "zouden moeten" doen voor jullie bruiloft kunnen vergeten. In plaats daarvan kunnen jullie je volledig richten op wat voor jullie beiden het belangrijkst is, zonder dat iets jullie tegenhoudt!

Geen gasten gebruiken we de term elopement alleen fotograaf, ambtenaar en bijvoorbeeld weddingplanner. 

In een notendop:

✔ Weddingplanning
✔ Ceremoniele spreker en of eigen ritueel
✔ Trouwboeket en corsages
✔ Drink & dessert naar keuze
✔ Flexibele Betalingsmogelijkheden (termijnen)

Aanvraag

Download Ebook

Intieme bruiloft tot
25 personen

 Intieme bruiloften en elopements zijn in principe hetzelfde. Verschil is dat intieme bruiloften gasten hebben. Ze kunnen aanwezig zijn bij de ceremonie of gedurende de dag.

 Locatie: Vindt meestal buiten plaats. De ceremonie vindt plaats op een meer toegankelijke locatie en heeft soms dingen zoals stoelen of decoraties. 

In een notendop:

✔ Weddingplanning
✔ Ceremoniele spreker en of eigen ritueel
✔ Trouwboeket en corsages
✔ Drink & dessert naar keuze
✔ Styling
✔ Draaiboek
✔ Flexibele Betalingsmogelijkheden (termijnen)

Aanvraag

Wachtlijst Ebook

Lees de blog

 Het is een intieme en spontane manier om te trouwen

Wat is een Elopement?

Weg van de traditionele grootschalige bruiloften. Het draait om het delen van je liefde op een unieke locatie, vaak met alleen jullie tweeën of een hele kleine intieme kring. Het is een romantisch avontuur waarbij de focus ligt op de connectie tussen het bruidspaar en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Over het algemeen wordt een elopement beschouwd als een intieme bruiloft met maximaal 20 gasten. Wanneer het aantal gasten de 20 overschrijdt, wordt het meestal beschouwd als een kleine bruiloft of een microbruiloft. Het precieze aantal gasten kan echter variëren afhankelijk van de individuele opvattingen en normen binnen de trouwbranche.