Elopement

FOR THE PERFECT DAY

De magie van een unieke en ongedwongen bruiloft. Niet geleefd worden door strakke schema’s maar samen met jullie gasten ongedwongen kunnen genieten van de dag.

De bruiloft die helemaal bij jullie unieke verhaal past. Wees jezelf en leef niet volgens tradities en tijdschema's of omdat mensen iets van jullie verwachten op de dag, maar doe wat jullie willen op jullie eigen unieke manier zoals jullie al heel lang wilden doen.

Dit is in mijn ogen hét recept voor een onvergetelijke trouwdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel in Nederland als in het buitenland maak ik graag jullie droombruiloft waar. 

vanaf €2500

Unique Elopement Ideas

VANAF in Nederland   €7500

Onze kracht is om een ​​bruiloft voor je te plannen met een creatief concept in de natuur dat bij jullie liefdesverhaal past. Een paar elementen zitten al in de basis, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Spreekt dat jullie aan?

Stel je huurt een vintage VW bus, wij regelen alles voor de grote dag op het strand, duinen, bos of eigen tuin of op een mega hippe camping in het binnen- of buitenland en je gaat er een week of twee mee op huwelijksreis. Hoe gaaf is dat?

Of heb je altijd al in een glampingtent of yurt willen slapen? En ook bijvoorbeeld willen leren surfen of je surft al? Wat een toffe huwelijksherinnering zou dat zijn voor het leven?

Wat gaan we voor jullie regelen:
Concept / Styling (ceremonie, diner) /babs /Bloemstukken (incl. corsage en bruidsboeket) /Zanger(es) tijdens de ceremonie fotograaf / romantisch
diner / romantisch ontbijt / kampvuur als mogelijk
 - excl. gemeentelijke kosten en reiskosten

Intiem met zijn tweeën - voor meer personen vraag offerte aan

© surfawhile.com