function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

MEER INFORMATIE >

Maak je eigen
avontuur van


Elopement in de wildste tuin van Nederland 
Netl Camping

Kom in stijl aan bij jullie bruiloft door te kiezen voor een eigenzinnige aankomst met een oude VW vintage bus, een stoere Landrover, of een knusse camper. Creëer jullie eigen avontuur en laat jullie liefde voor elkaar en de natuur samensmelten in een unieke setting die perfect past bij jullie stijl en persoonlijkheid.

Plan je bucketlist call

Stijlvolle Aankomst en Verblijfsopties

Culinaire Verwennerij en Speciale Momenten

Geniet van heerlijke seizoensgebonden gerechten zoals een barbecue, pizza's en andere lekkernijen, bespreekbaar en afgestemd op jullie wensen. Voor speciale momenten zoals rituelen, zoals handvasten, sta ik als weddingplanner tot jullie beschikking om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect is afgestemd op jullie visie en voorkeuren.

Vlekkeloze Organisatie en Persoonlijke Aandacht

Laat alle organisatorische zorgen achterwege en vertrouw op mijn expertise als weddingplanner om jullie dag tot in de puntjes te regelen. Van het opstellen van een gedetailleerd draaiboek tot het inplannen van leveranciers zoals fotografen, visagisten, muzikanten, en meer, ik zorg ervoor dat jullie bruiloft vlekkeloos verloopt en jullie volop kunnen genieten van elk speciaal moment.

Alles is bespreekbaar en aanpasbaar aan jullie wensen. Of jullie nu met minder of meer gasten willen komen, extra diensten nodig hebben of specifieke verzoeken hebben, ik sta klaar om een op maat gemaakt aanbod te creëren dat perfect past bij jullie visie en budget.Op Maat Gemaakt voor Jullie Droombruiloft

Prijzen en Inbegrepen Services


Het basispakket start vanaf €11000 en omvat een trouwauto (keuze uit een Landrover of VW vintage bus voor 2 dagen), 6 uur fotografie, make-up en haar voor de bruid, live muziek, catering, elopement taart, en natuurlijk mijn persoonlijke begeleiding als jullie toegewijde weddingplanner.

Met dit uitgebreide aanbod kunnen jullie ontspannen en genieten van een betoverende en zorgeloze bruiloft bij Netl Camping, waar jullie liefde centraal staat en elk moment magisch is.

trouwen in de natuur