function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

Intieme Bruiloft
Op een Eiland 


 Bruiloft op Cast Away in Tiengemeten


Ontsnap naar een wereld van exclusiviteit en luxe op Cast Away Eiland in Tiengemeten, waar jullie liefdesverhaal tot leven komt te midden van weelderige natuur en adembenemende schoonheid. Met een privéboottransport naar het eiland, worden jullie en jullie gasten verwelkomd in een oase van rust en sereniteit, ver weg van de drukte van alledag.Geniet van het comfort en de stijl van de luxe glampingtenten van Tiny Parks, elk uitgerust met sauna, hottub, en een adembenemend uitzicht op de omringende natuur. Voor het bruidspaar wacht een bijzondere ervaring in onze exclusieve dome, waar een romantische en intieme sfeer heerst, perfect voor het begin van jullie huwelijksreis.

Eilandse Luxe Glamping Accommodaties:


  • Laat ons ervaren team van professionals jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgen. Van de ceremonie tot de styling, van een feestelijke borrel tot een heerlijke BBQ of pizza-avond, wij zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten zich volledig kunnen ontspannen en genieten van deze bijzondere dag.


Plan je bucketlist call

Bruiloftsvoorzieningen

Privacy en Exclusiviteit:

Ontsnap naar een wereld van exclusiviteit en luxe op Cast Away Eiland in Tiengemeten, waar jullie liefdesverhaal tot leven komt te midden van weelderige natuur en adembenemende schoonheid. Met een privéboottransport naar het eiland, worden jullie en jullie gasten verwelkomd in een oase van rust en sereniteit, ver weg van de drukte van alledag.

Eilandse Luxe Accommodaties:

Geniet van het comfort en de stijl van onze luxe glampingtenten, elk uitgerust met sauna, hottub, en een adembenemend uitzicht op de omringende natuur. Voor het bruidspaar wacht een bijzondere ervaring in onze exclusieve dome, waar een romantische en intieme sfeer heerst, perfect voor het begin van jullie huwelijksreis.

               Laat mijn ervaren team van professionals jullie droombruiloft verzorgen. Van de ceremonie, styling, borrel tot een heerlijke
BBQ of pizza-avond
Bruiloftsvoorzieningen:


Privacy en Exclusiviteit:

Op Cast Away Eiland draait alles om jullie. Met enkel hun toegewijde personeel en ik als weddingplanner is aanwezig. Jullie bruiloft is gegarandeerd privé en exclusief. Geen andere gasten, enkel jullie liefde en geliefden omringd door de rustgevende natuur van het eiland.

Speciale Ervaringen:

Zoals suppen, zwemmen, en een scala aan spelletjes voor een festivalachtige sfeer. Kies voor silent disco of muzikanten om het feest tot leven te brengen.

Culinaire Verwennerij:

Heerlijke BBQ en pizza-opties, of bespreek op maat gemaakte culinaire creaties

Kosten:

Het totale pakket omvat 20 uur ondersteuning van de weddingplanner, exclusieve locatiehuur, catering voor de bruiloft en overnachtingen voor alle gasten, inclusief een heerlijk ontbijt de volgende ochtend.
VANAF €11500