function initPage(){ }

elopement weddingplanner

nature weddings

Plan een
 gratis
Kennismakingsgesprek

BRUIDSPAREN DIE PRATEN 

direct de slag!

 Voor onze bruiloft was alles overweldigend en zagen we door de bomen het bos niet meer. Dankzij deze workshop kregen we stap voor stap helderheid en inspiratie. Nu kijken we met vernieuwde zin uit naar onze grote dag! 

JASPER en LONNEKE,GOUDA

 We regelen het liefst alles zelfs. Ondanks Romy's organisatietalent liepen we vast, maar deze workshop heeft ons mega geholpen om onze unieke touch te behouden en onze bruiloft met vertrouwen te plannen!

ROMY en Marc, Zuid Holland

 Deze ervaring heeft ons niet alleen de vaardigheden gegeven om onze bruiloft zelf te creëren, maar ook een onvergetelijke reis van samenwerking en creativiteit. Bedankt, workshop, voor het aanwakkeren van de vonk voor ons unieke liefdesverhaal!

Annet en Ruben, Noord Holland

KIJK NAAR HET DOEL VAN het programma EN ERVAAR MEER VIA DEZE VIDEO!

Wat bieden wij:1. Uitgebreide Workshop - 6 Modules: Gedurende 60 minuten ontvangen jullie waardevolle inzichten en praktische tips voor elk aspect van jullie bruiloft. Mijn modules omvatten onder andere:

   - Trouwvisie en thema
   - Gastenlijst en RSVP-beheer
   - Budgetplanning en kostenbeheersing
   - Trouwlocatie en decoratie
   - Trouwleveranciers en contractonderhandelingen
   - Tips voor de grote dag en noodgevallen

Deze modules zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden bewerkt op basis van jullie behoeften en voorkeuren.

2. Persoonlijk Gesprek Online (2-3 uur): Ik bied een diepgaand gesprek aan waarin we jullie persoonlijke visie voor de bruiloft verkennen en een concept ontwikkelen dat perfect past bij jullie stijl en budget. Hoewel de workshop zelf 60 minuten duurt, zullen jullie als koppel zeker 3 uur bezig zijn met het implementeren van de besproken ideeën en het uitwerken van jullie bruiloftsplannen.

3. Volledig Draaiboek: Na onze workshop en persoonlijk gesprek ontvangen jullie een professioneel en gedetailleerd draaiboek van ongeveer 10 pagina's. Dit draaiboek bevat alle belangrijke informatie, inclusief de timeplanning voor de dag, belangrijke afspraken met leveranciers, seating plan voor het diner en de ceremonie, belangrijke contacten, moodboard en andere relevante details. Het bruidspaar regelt zelf de uitvoering, maar dit draaiboek gaat jullie begeleiden met professionele feedback van mij en waar wat mis kan gaan.

4. Extra Uren van Ondersteuning: Als extra bonus bied ik 3 extra uren (t.w.v. €295) van professionele ondersteuning aan, die kunnen worden ingezet voor extra online meetings of persoonlijke meetings in Hoorn, Noord-Holland, indien nodig.

5. Mogelijkheid tot 1:1 Geboekt: Indien gewenst, kunnen er extra 1:1 sessies worden geboekt voor €95 per uur.

6. Flexibele Betalingsmogelijkheden: Betaling kan worden geregeld via een betalingslink of door contact op te nemen via mijn contactformulier.

Met mijn Do it Yourself Weddingplan kun je genieten van een stressvrije en prachtige bruiloft, met de geruststelling dat je wordt ondersteund door een ervaren professional. Laat ons jullie helpen om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken!

Omdat ik zo een brede kennis heb in de trouwwereld kan iedereen deze kopen ook als je een grotere bruiloft gaat plannen. 

PROFESSIONELE DO IT YOURSELF WEDDINGPLAN

Wil je de perfecte bruiloft organiseren zonder je zorgen te maken met professionele begeleiding? En de rest zelf doen?

koop de workshop voor €1825
t.w.v €2120

trouwen in de natuur